Företagslarm för hela Sverige

Vi på Cubsec Alarm erbjuder förstklassiga och flexibla företagslarm till alla delar av Sverige. Från tätaste tätort till glesaste glesbygd, vi har lösningen som passar dina behov och din verksamhet. Börja med att hitta rätt larmpaket. Vi guidar dig genom hela processen. Fastnar du någonstans eller vill ställa frågor når du oss alltid via vår chatt eller på 0770-11 22 33

Företagslarm

Skräddarsy din lösning och se priset direkt. Genom fyra enkla steg sätter du ihop ett larmpaket, väljer tilläggstjänster och bestämmer betalningsplan.

Kameraövervakning

Kamera är inkluderat i alla paket. Det skapar en ovärderlig trygghet på alla arbetsplatser. Välj de delar som ni har behov av. Känner ni er osäkra finns vi alltid tillgängliga via chatt eller telefon.

Bygglarm

Våra flexibla företagslösningar passar perfekt till tillfälliga arbetsplatser inom byggsektorn. I Stockholm och Göteborg kan du också välja att hyra ditt larm.

Hemlarm

Företagslarm med kundtjänst

Skydda din verksamhet med larm med kamera. Vår professionella åtgärdskedja finns tillgänglig för dig dygnet runt, det ger trygghet både på och utanför arbetet.

Vi kan hjälpa hela Sverige

Vi säljer företagslarm till alla delar av Sverige. Från storstad, till fjäll och skog. Gå igenom beställningsformuläret och hitta den lösning som passar bäst för dig och ditt företag. Har vi inte möjlighet att erbjuda väktarutryckning i ditt område så finns det andra lösningar som ger trygghet. Pröva dig fram och tveka inte att höra av dig om du har frågor.

Anpassa
din betalning

Vi vet att olika hushåll föredrar olika sätt att lägga upp sin betalning. Hos oss väljer själv hur ofta du vill betala, om du vill ha en större startavgift och lägre månadskostnad eller precis tvärtom.

Beställ här

Du har kontrollen
med hjälp av vår app

En kamera i sitt hemlarm är ett effektivt sätt att snabbt kunna se varför larmet har gått. Med vår app AlarmView ger vi dig möjligheten att direkt i din mobil avgöra om det är ett falskt eller skarpt alarm.

Läs mer | Spela film

Trygghetslarm

Att snabbt kunna påkalla uppmärksamhet från väktare är väldigt viktigt för många av våra kunder. Kanske jobbar du i butik eller salong, eller är du bara ofta kvar sent på jobbet? Då är en trygghetsknapp ett perfekt tillägg för dig och din verksamhet.