Våra företagslarm

Vi skapar trygga arbetsplatser

Vi har valt att inkludera kamera som standard i alla våra företagslarm. Detta ger flera fördelar och framför allt ökad trygghet på arbetsplatsen. Med AlarmView-appen kan du enkelt kontrollera ditt företag när det är stängt eller vill se vilka medarbetare som larmat på- eller av. Med vårt trygghetslarm kan operatören på larmcentralen följa händelsen och koordinera så att rätt åtgärder vidtas utan fördröjning vid en hotfull situation, bra för exempelvis personer som arbetar ensamma. Vi erbjuder en helhet med installation, övervakning, service och åtgärd. Vi kontrollerar hela kedjan och är med dig i ditt företagande varje dag.

Vi kan hjälpa hela Sverige

Vi säljer hemlarm till alla delar av Sverige. Från storstad, till fjäll och skog. Gå igenom beställningsformuläret och hitta den lösning som passar bäst för dig och ditt hus, sommarställe, lägenhet eller gård. Har vi inte möjlighet att erbjuda väktarutryckning i ditt område så finns det andra lösningar som ger trygghet. Pröva dig fram och tveka inte att höra av dig om du har frågor.


Vi har fri flytträtt

Att flytta till nya lokaler är nästan alltid förenat med stora kostnader. Därför erbjuder vi alltid fri flytträtt för våra larm när du byter till större eller mindre lokal. På det sättet kan vi dra vårt strå till stacken och gynna entreprenörskap och tillväxt.

Extra skydd i offentliga miljöer

I offentliga miljöer som exempelvis butiker finns alltid risk för sabotage och övertäckning av detektorer. Till vårt företagspaket erbjuder vi en rörelsedetektor speciellt framtagen för att förhindra just detta.

Cubsec-väktare

Våra Cubsec-väktare har under åren genomfört över 10 000 larmutryckningar. Det har gett oss en enorm kunskap i de avgörande detaljerna. På Cubsec dirigerar vi alltid närmaste utryckningsbil till platsen. Väl på plats kontrollerar vi vad som hänt och åtgärdar eventuella skador eller problem som kan störa verksamheten, allt för att göra det bästa möjliga av en jobbig situation.

Vår personal står i ständig kontakt med larmcentralen, som vid behov snabbt kan dirigera polis eller räddningstjänst till platsen. Eventuella skador kan vanligtvis åtgärdas direkt av våra medarbetare. Vid större skador finns en extra utrustad åtgärdsbil att tillgå.

Godkänd larmutrustning och professionell installation

På Cubsec får du alltid en fackmässig installation enligt branschens normer. Våra komponenter är godkända av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF) och är certifierade för svenska marknaden av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering allt för att du skall kunna känna dig trygg.

Våra egna tekniker kommer ut till dig på avtalad tid och installerar ditt larm. Teknikern utbildar även personalen i hur larmet fungerar.