Våra hemlarm

Cubsec Alarm är en helhetsleverantör som ser till att du får ett skräddarsytt hemlarm, professionellt installerat helt anpassat efter dina behov. Vi tror på valfrihet och erbjuder därför våra kunder att själv påverka både fasta och rörliga avgifter. Vi tror att alla har rätt till en bra trygghet i hemmet. Därför erbjuder vi våra lösningar i hela Sverige, från fjälltopp till skärgårdsö. Vi sover aldrig, några av våra 300 medarbetare står redo dygnet runt för att du skall få bästa möjliga service.

Vi kan hjälpa hela Sverige

Vi säljer hemlarm till alla delar av Sverige. Från storstad, till fjäll och skog. Gå igenom beställningsformuläret och hitta den lösning som passar bäst för dig och ditt hus, sommarställe, lägenhet eller gård. Har vi inte möjlighet att erbjuda väktarutryckning i ditt område så finns det andra lösningar som ger trygghet. Pröva dig fram och tveka inte att höra av dig om du har frågor.

Godkänd utrustning och professionell installation

När du anlitar Cubsec Alarm får du alltid en fackmässig installation utförd enligt branschens normer. Våra komponenter är godkända av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF) och är certifierade för svenska marknaden av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering, allt för att du skall känna dig trygg.

Våra egna tekniker kommer ut till dig på avtalad tid och installerar ditt larm. Teknikern kan på plats även rekommendera fler komponenter om hen ser att det behövs för ett fullgott skydd.

Utomhuslarm med kamera

Framgångsrikt trygghetsarbete handlar om att förekomma faran. Med utomhuslarm med kamera kan vi upptäcka en inkräktare innan hen når huset. Utomhuslarm är det första steget i det arbete vi kallar ”framtidens grannsamverkan”.

Här berättar vi mer om utomhuslarm med kamera

Brandlarm

Rökdetektor ingår alltid i våra paket. Vi vet att en uppkopplad rökdetektor räddar liv. Det kan inte minst våra egna väktare berätta om, vi har under årens lopp vid flera tillfällen själva eller tillsammans med räddningstjänst släckt brandhärdar i ett tidigt stadie. Dina rökdetektorer alltid uppkopplade, även när hemlarmet är avstängt. Våra detektor känner av både rök och värme och har inbyggd siren, vilket gör att den helt kan ersätta den traditionella brandvarnaren.

Du har kontrollen

Att ha en kamera i sitt hemlarm är ett effektivt sätt att snabbt kunna se varför larmet har gått. De flesta larm utlöses av en naturlig anledning. Vad som är en naturlig anledning avgörs naturligtvis bäst av dig som bor i huset. Därför har vi skapat möjligheten för dig att direkt i din mobil avgöra om det är ett falskt eller skarpt alarm. Ser du något onaturligt tillkallar du våra väktare med en enkel knapptryckning i appen. I AlarmView-appen kan du även på distans larma av och på. Larma av för grannen som ska vattna blommorna eller se efter att barnen kommit hem ordentligt. Sist men inte minst värnar vi om din integritet, inga bilder lämnar dig utan att du själv aktivt valt det.

Se när vi berättar mer om våra larmfunktioner och appen AlarmView

Larmet på när du är hemma

Med våra hemlarm har du alltid möjlighet att låta larmet vara på i valda delar av ditt hem när du är hemma. I samband med installation väljer du tillsammans med vår installatör vilka delar som ingår i hemmaläget. Sabotagelarm och rökdetektorer är alltid aktiverade oavsett om larmet är tillkopplat eller inte.