Vad skiljer oss från andra larmleverantörer?

Cubsec Alarm är en helhetsleverantör som ser till att du får ett skräddarsytt larm, professionellt installerat helt anpassat efter dina behov. Vi tror på valfrihet och erbjuder därför våra kunder att själv påverka både fasta och rörliga avgifter. Vi tror att alla har rätt till en bra trygghet i hemmet. Därför erbjuder vi våra lösningar i hela Sverige, från fjälltopp till skärgårdsö. Vi sover aldrig, några av våra 300 medarbetare står redo dygnet runt för att du skall få bästa möjliga service.

Cubsec Alarm ingår i Cubsec AB, en svensk säkerhetskoncern som levererar säkerhet och trygghet med både teknik och tjänster sedan 2003. Bland våra kunder finns myndigheter, kommuner, företag och privatpersoner. Cubsec AB är en helhetsleverantör med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Cubsec AB är av länsstyrelsen och rikspolisstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag sedan 2003. Alla våra medarbetare är godkända och säkerhetkontrolleras både innan och under sin anställning.

Cubsec AB är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt SSF1063 av Svensk Brand och Säkerhetscertifiering.

Cubsec AB är även medlem i branschorganisationen Säkerhetsföretagen samt SäkerhetsBranschen (tidigare Swelarm/Sweguard).

Besök www.cubsec.se för mer information.