Skräddarsy ditt hemlarm

Nu kan du skräddarsy ett hemlarm efter dina egna behov och önskningar. Genom fyra enkla steg sätter du ihop ett larmpaket med de tilläggstjänster och den betalningsplan och som passar dig bäst. Har du funderingar eller frågar når du oss alltid via vår chatt eller på 0770 – 11 22 33


1

Välj det paket som passar dig bäst

Hemlarm inne
Hemlarm ute
Hemlarm kombo
2

Välj dina tillvalsprodukter

?Fuktdetektorn larmar tidigt vid vattenläckage eller översvämning. Passar sig utmärkt i sommarstugan, källaren eller i tvättstugan.

Pris: 995 kr
Fuktdetektor
?Rörelsedetektor med täckningsområde på 15 m i 90 grader vinkel.

Pris: 895 kr
Rörelsedetektor
?Manöverpanelen sitter i direkt anslutning till entrén, det är här du larmar av och på med din personliga kod eller larmbricka.

Pris: 1095 kr
Knappsats med larmbrickor
?En smidig och elegant fjärrkontroll med fyra knappar för på-/avlarmning.

Pris: 725 kr
Fjärrkontroll
?En liten apparat som känner av temperaturförändringar. Med fyra valbara lägen reagerar den vid både onaturlig kyla och värme.

Pris: 1195 kr
Temperaturdetektor
?En speciell typ av rörelsedetektor som skapar ett mindre täckningsområde, vilket passar sig utmärkt i fönster eller för att skärma av en yta.

Pris: 1095 kr
Rörelsedetektor gardin
?Kameran har en rörelsedetektor och det är först när den aktiveras som kameran börjar att ta bilder. Kameradetektorn har funktion för att kunna ta bilder även i mörker.

Pris: 1695 kr
Kameradetektor inne
?En mindre, snyggare variant av magnetkontakt för dörrar eller fönster, när kontakten bryts löses larmet ut.

Pris: 685 kr
Magnetkontakt
?Kalla snabbt på hjälp genom att lösa ut ett trygghetslarm med den här enkla knappen.

Pris: 595 kr
Trygghetsknapp
?Utomhuskamera med inbyggd rörelsedetektor. En mycket sofistikerad detektor som filtrerar bort falsklarm som annars kan uppstå i utemiljö.

Pris: 2995 kr
Kameradetektor ute
?Chockdetektorn är ett perfekt hjälpmedel för att öka tryggheten i ditt hem. Med inställningsbar känslighet larmar den vid onaturliga vibrationer.

Pris: 895 kr
Chockdetektor
?En extra siren för att väcka uppmärksamhet och förkorta ett eventuellt inbrott.

Pris: 1395 kr
Inomhussiren
?En riktigt kompetent detektor som inte bara varnar vid rök utan även vid värmepåslag. I rökdetektorn finns en inbyggd siren som även används som en fristående siren för inbrottslarm. Vi rekommenderar alltid minst en detektor på varje våningsplan.

Pris: 995 kr
Rökdetektor
?Utomhussirenen är vattentät och är utrustad med ett kraftigt blixtljus och ett högt ljud för att göra omgivningen medveten om att något inte är som det ska vara. Vi rekommenderar också utomhussirenen då den även hjälper väktare, polis och brandkår att på håll identifiera vilken byggnad som larmar.

Pris: 1595 kr
Utomhussiren
?Manöverpanelen sitter i direkt anslutning till entrén, det är här du larmar av och på med din personliga kod eller larmbricka.

Pris: 2195 kr
Knappsats klartext med larmbrickor
?Glaskrossdetektorn som uppfattar det unika ljudet när en fönstruta krossas. Detektorn kan vara aktiverad dygnet runt då den känner skillnad på krossljud som kommer från vardagliga olyckor, ex. ett krossat dricksglas.

Pris: 1495 kr
Glaskrossdetektor
Skräddarsy ditt hemlarm Nu kan du skräddarsy ett hemlarm efter dina egna behov och önskningar. Genom fyra enkla steg sätter du ihop ett larmpaket med de tilläggstjänster och den betalningsplan och som passar dig bäst. Har du funderingar eller frågar når du oss alltid via vår chatt eller på 0770 – 11 22 33
Skräddarsy ditt hemlarm Nu kan du skräddarsy ett hemlarm efter dina egna behov och önskningar. Genom fyra enkla steg sätter du ihop ett larmpaket med de tilläggstjänster och den betalningsplan och som passar dig bäst. Har du funderingar eller frågar når du oss alltid via vår chatt eller på 0770 – 11 22 33
3

Välj din månadstjänst

Grönmarkerade tjänster ingår/är tillvalda.
Ej markerade tjänster kan väljas till/ är bortvalda.

Larmövervakning och app

Dubbel larmövervakning
?Med dubbla kommunikationsvägar (via internetanslutning och GSM) får du en snabb och säker överföring av larmsignalen även om en av kommunikationsvägarna tillfälligt slås ut.
AlarmView
?Med AlarmView blir ditt larm uppkopplat dygnet runt. Med vår app får du bilder från kameradetektorn i händelse av larm och kan markera om larmet är skarpt eller falskt. Med tjänsten Fri väktartjänst med yttre kontroll tillkallar du väktare vid behov med en enkel knapptryckning i appen. Tjänsten är inte tillgänglig på alla orter men som alternativ eller komplement kan du bygga din egen grannsamverkan genom att skicka larmhändelser till grannar, vänner och släktingar.
AlarmView +
?Tjänsten AlarmView plus innehåller samtliga funktioner som i grundtjänsten AlarmView. För att ytterligare öka tryggheten för dig hanteras brandlarm och trygghetslarm av operatör på vår larmcentral. Detta ger dig ökat handlingsutrymme i en stressad situation. App finns för iPhone och Androidtelefoner.

Väktartjänst

Fri väktartjänst - yttre kontroll
?Vid en utryckning utför vi alltid en kontroll av bostaden. Skulle en skada uppstått lagar vi denna provisoriskt så att skalskyddet hålls intakt. Fri larmutryckning ingår alltid vid konstaterat inbrott eller brand. Eventuella falsklarm avfärdar du själv enkelt i AlarmView-appen.
Fri väktartjänst - yttre & inre kontroll
?Vid en utryckning utför vi alltid en kontroll av bostaden. I tjänsten ingår nyckelförvaring vilket gör att vi snabbt kan ta oss in i bostaden om olyckan är framme. Dessutom kan vi vid ett längre strömavbrott slå på strömmen igen. Fri larmutryckning ingår alltid vid konstaterat inbrott eller brand. Eventuella falsklarm avfärdar du själv enkelt i AlarmView appen.
?Med tjänsten nyckelservice har du ett extra skydd om du tappar bort dina husnycklar. Vi förvarar dina nycklar i våra säkra nyckeldepåer och du kan hämta upp nycklar vid behov. Mot en extra avgift kan vi även köra ut dina nycklar dygnet runt.

OBS. Fri väktartjänst – yttre & inre kontroll måste väljas till, för att tjänsten skall fungera.

Installation support och service

Professionell installation
?När du väljer en månadstjänst med ditt larm ingår alltid professionell installation på plats. Våra säkerhetstekniker ger dig råd och utbildning i samband med installation.
Mail- & Chattsupport dagtid
?Många av våra kunder föredrar att kommunicera med oss elektroniskt. Vi finns här för att svara på dina frågor. Som kund till Cubsec Alarm har du alltid förtur när du behöver support.
Telefonsupport dagtid
?Vi finns här för att svara på dina frågor. Med tjänsten telefonsupport får du alltid personlig kontakt av våra kunniga säkerhetsrådgivare. Bra för dig som vet med dig att du kan behöva personlig vägledning om hur du bäst använder ditt larmsystem.
Serviceavtal med funktionsgaranti
?Med denna tjänst får du ett servicebesök var tredje år där vi går igenom din larmanläggning och ser till att allt fungerar som det ska. Vi utför även eventuella batteribyten i samband med servicebesök, batteri debiteras extra. Skulle en produkt sluta att fungera mellan serviceintervallen skickar vi ut en ny och guidar dig hur du byter ut enheten.
4

Påverka hur du vill betala

Vi vet att olika hushåll föredrar olika sätt att lägg upp sin betalning. Här kan du välja om du vill betala lite mindre redan från start och därefter få högre månadsavgift eller tvärtom.

I samarbete med Klarna kan du även dela upp betalning av startkostnaden. Köpvillkor.

Jag vill betala min månadstjänst i förskott per:

Justera månadskostnad:

Högre månadskostnadLägre månadskostnad

(Startavgift + månadsavgift)

5

Signera och betala

Hämta

Installationsadress

Kontaktuppgifter

Du kommer nu få signera kundavtal för månadstjänst, du har alltid möjlighet att avbryta. Därefter kommer du till betalning.